Welkom op het Radio Amsterdam Noord Weblog

Tot 23 november 1987 was Radio Amsterdam Noord één van de grootste radiopiraten uit Amsterdam. In 1987 zelfs het meest uit de lucht gehaalde radiostation van Nederland met maar liefst 60 invallen en in beslagnemingen.

Via dit weblog willen wij u graag wat dingen laten zien uit de jaren dat Radio Amsterdam Noord  actief is bezig geweest. De schrijver van dit blog was bekend onder de naam Chris Duis, maar wellicht zal u hier andere namen tegen komen van ex medewerkers die zich net zo actief hebben ingezet als ondergetekende zelf.

De doelstelling is om in de toekomst opnieuw radio te gaan maken zoals we jaren lang met veel plezier en heel veel luisteraars (betrokkenen) hebben gedaan. Geen hooggeleerde, maar gewoon burgers net als u, alleen met dat verschil dat wij onze belangen en liefde voor muziek graag op onze luisteraars afstemde. De presentatoren (DJ’s) en luisteraars waren in feite één familie.

Familieradio zoals het hoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *